Ajută-ți sănătatea dezinfectând sistemul de aer condiționat

Ajută-ți sănătatea dezinfectând sistemul de aer condiționat

Ozonul este cel mai puternic dezinfectant natural. Ozonul este un gaz ale cărui molecule sunt de câteva ori mai mici decât moleculele de aerosoli pentru curățarea uscată. Efectele sale se vor manifesta și în locurile în care nu se obține chimia obișnuită. Foarte rapid, de până la 100 de ori mai eficient decât clorul, distruge specii rezistente și forme de virusuri, bacterii, microorganisme și ciuperci care pot cauza probleme de sănătate și alergii.

Ce dezinfectează ozonul în mașina ta?

Sistemul complet de aer condiționat și spațiul din cabină. Mai ales la vehiculele echipate cu aer condiționat, există o problemă cu producerea excesivă de umiditate, care este spațiul ideal pentru dezvoltarea diferitelor mucegaiuri și bacterii. Acestea sunt apoi în aerul condiționat distribuit în întreaga mașină. De obicei, oamenii încep să rezolve această problemă doar atunci când sunt deranjați de un miros neplăcut. E prea târziu! Prevenția este importantă. Mai ales dacă sunteți predispuși la alergii sau astm și petreceți cea mai mare parte a zilei în mașină, dezinfectarea ozonului este necesară cel puțin o dată pe an! Ozonul dezinfectează, de asemenea, întregul interior și locuri care nu pot fi curățate în timpul curățării normale.

Ozonul nu se suprapune, ci elimină!

Ozonul ucide bacteriile, virusurile, sporii, ciupercile și toate celelalte microorganisme. De asemenea, elimină mirosurile organice și anorganice, distruge particulele volatile care transportă mirosurile. Ozonul nu acoperă mirosurile, ozonul le îndepărtează!

Cât de specific funcționează dezinfectarea?

Dezinfecția singură nu necesită nicio intervenție mecanică în interior.